Monday, March 19, 2012

Segmen Mari Berkawan + Follow By Cik Fiza


Saya suka berblogging kerana........... saya punya suka hatila nk buat ape..haha..tak tak ni bukan klise punya ayat.. saya suka berblogging instead of ber"vlogging" sbb saya boley share my experiences n my little knowledge.."little"??vlogging pun boley apa.. haha..lebiy kurang la..sy buknla nk promote diri sgt cuma nak..share secebis ilmu di dada... huhu.. as my principle is "convey from me even one verse"-Muhammad SAW. :)

WARKAH BUAT MY READERS

Hyep sume blogger dan pengguna internet "tegar"---nama saya lydia... sedang menunggu result SPM..wish me 11As.. (haha tetibe skema punye ayat)..ta spesel pun diri nih..cuma blog saya bukan tempat luah perasaan gile2 ke ape..sbb luahan terbaik..hanyalah pada YANG MAHA ESA..sbb korang kene follow blog nih?? untuk tmbah ilmu?tmbah kenalan?sesama kita..jiran di alam maya..hoho..


MANGSA UNTUK DI TAG ADALAH




ok done..:D



tagged: nak tido bnyk da segmen join tapi yang nih syokgile!



2 comments:

CiK FizA said...

Salam~
Tengs ek sudi join segmen Cik Fiza ~ ^^

Nie link senarai nama bloggers yg join segmen yg sama. Jum terjah ! Hikhik :DD

LINK ::http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/03/senarai-nama-blogger-segmen-mari.html

Btw, hepy blogging ya ! :DD
Cik Fiza follow cnie ya sayang :)

Patrick Star said...

Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--